Op advies van een collega een adviseuse van Verdasol op bezoek gehad.
Geen gladde praatjes, maar een duidelijke uitleg en zeer schappelijke prijzen.
Wij hebben gekozen voor Verdasol en wachten op een mooie zomer.
Ook over het installatiebedrijf zijn wij dik tevreden, hele aardige mensen en veel verstand van zaken.
Ik beveel ook Verdasol aan bij mijn vrienden, die ook op zoek zijn.

Wij hebben verschillende partijen uitgenodigd en Verdasol de gunning gedaan.
Er was een duidelijke uitleg en zonder het gevoel te krijgen dat ons iets werd opgedrongen.
De vriendelijke dame die bij ons in de buurt op de Veluwe woont, had alle tijd voor ons en adviseerde naar wat wij nodig hebben. Wij hebben nu voor de tweede keer panelen besteld bij haar.

Duidelijke communicatie van de accountmanager die goed kon aangeven wanneer er wat en door wie gedaan zou worden. Ik heb een vrij complex legplan en een grote boom die in de weg staat. Desondanks leveren al mijn 10 panelen min of meer hetzelfde aan stroom op, waardoor naar mijn idee het legplan goed gemaakt is. Verder vriendelijke monteurs die duidelijk wisten wat ze deden. Ook de klantenservice reageert snel (genoeg) op bijvoorbeeld vragen over de enphase app. Al met al heeft het 8 weken geduurd van offerte tot installatie wat snel is in deze tijd.

We hebben even moeten wachten maar dit was verklaarbaar door lange levertijden van materiaal. Vriendelijke monteurs, wij zijn blij met de goede service en het resultaat.

Van dit bedrijf komt er nog iemand vooraf om de situatie te beoordelen. Andere bedrijven doen dit vaak af met een luchtfoto op afstand. Na een goed gesprek de opdracht gegeven. Er kwam ook nog een extra schouw, voordat er werd geïnstalleerd. Er werd niets aan het toeval overgelaten. Helaas duurde het wat lang voordat de panelen er lagen, maar dat is nu eenmaal de tijd waarin we leven. Vakkundige installatie door nette monteurs. Ik zou iedereen aanraden met dit bedrijf contact op te nemen als je zonnepanelen wilt.

Na diverse offertes te hebben ontvangen. Sprong Verdasol er ruim bovenuit voor ons. Een ontzettende vriendelijke dame (Anjo) die ons zo goed heeft geholpen en ons de voor- en nadelen van de panelen heeft laten zien. We hebben gekozen voor Longi Panelen en Enphase. Hier hebben wij veel plezier van en zal al mijn familie en vrienden hun aanbevelen.