Nieuws

Behoud Salderingsregeling: wat het voor jou betekent

De Eerste Kamer heeft recent besloten de salderingsregeling voor zonnepanelen te handhaven. Dit besluit zorgt voor duidelijkheid en zekerheid bij zowel huidige als toekomstige zonnepaneelbezitters.

Impact op huidige en toekomstige zonnepaneelbezitters

Met de salderingsregeling intact, kunnen eigenaren van zonnepanelen blijven profiteren van het terugleveren van overtollige energie aan het net. Dit is niet alleen goed nieuws voor wie al zonnepanelen heeft, maar ook voor iedereen die overweegt te investeren in zonne-energie. Het behoud van deze regeling maakt zonnepanelen een aantrekkelijke keuze voor een breder publiek, inclusief mensen met een lager inkomen en huurders.

Toekomst van Zonne-energie in Nederland

Dit besluit bevestigt de commitment van Nederland aan duurzame energie en de energietransitie. Het stimuleert het gebruik van zonne-energie en ondersteunt financiële haalbaarheid voor een groot deel van de bevolking. Met de regeling voortgezet, blijft de terugverdientijd van zonnepanelen aantrekkelijk, wat bijdraagt aan de groei van zonne-energie in Nederland.

Haal het maximale uit jouw zonne-energie met de beste deal!

Wist je dat we samenwerken met alle gerenommeerde energiebedrijven om jou de beste deal te kunnen garanderen? Dankzij deze unieke samenwerking bieden we je een energiecontract met de hoogste terugleververgoeding en beste voorwaarden – en dat met de garantie van het beste tarief op het moment van afsluiten.

Plan nu jouw gratis adviesgesprek in met een van onze energieadviseurs en ontdek hoe je optimaal kunt profiteren van jouw zonnepanelen. Samen bekijken we jouw energiebehoefte en de opbrengst van jouw zonnepanelen om zo het perfecte contract voor jou te vinden.

Laat je gegevens geheel vrijblijvend achter →

Laat geen besparingen liggen en maak uw zonnepanelen nog winstgevender. Onze adviseurs helpen je graag om een naadloos passend contract te selecteren, zodat je verzekerd bent van de slimste keuze voor jouw portemonnee.

Nog geen zonnepanelen? Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak!