<span>Verdasol levert al ruim</span><span> 7<br> jaar kwaliteit & service.</span>
Verdasol levert al ruim 7
jaar kwaliteit & service.

Persoonlijk advies

Doe de vrijblijvende huisscan

 • Eenvoudige en heldere informatie
 • Verdien gemiddeld €1.217 per jaar
 • Vakkundige installatie
 •  

Warmtepomp

Stap over op de LG THERMA V

Zin in lagere energierekeningen en een stille, snelle verwarming? Check dan de LG THERMA V series. We hebben ze op voorraad, klaar om te installeren, en ze kunnen je huis in no time lekker warm krijgen – vaak veel sneller dan andere merken.

Vakkundige Installatie

Onze gecertificeerde monteurs, met erkende InstallQ, STEK 1 en STEK 2 certificaten, zetten een stap extra waar anderen afhaken. We onderscheiden ons duidelijk van de 60% van de installaties die niet voldoen aan de norm; bij ons kun je rekenen op een installatie die niet alleen voldoet aan, maar zelfs de strikte kwaliteits- en veiligheidseisen overstijgt. Wat je van ons kunt verwachten? Een foutloze oplevering, keer op keer.

Efficiëntie en Besparing

Wat nog meer? Wij fixen de ISDE-subsidie voor je, dus over papierwerk hoef je je geen zorgen te maken. En qua geluid? Zo stil, dat je nauwelijks merkt dat hij aan staat. Plus, binnen een maand kunnen we alles voor je geregeld hebben.

Duurzaam en Milieuvriendelijk

Overstappen op een warmtepomp van LG betekent niet alleen een slimme keuze voor je portemonnee, maar ook voor de planeet. Met de LG THERMA V gebruik je de natuur als warmtebron, super duurzaam dus.

Wil je precies weten hoeveel je kunt besparen? Onze adviseurs komen gratis en vrijblijvend bij je thuis om alles uit te rekenen. Zorg dat je je jaarrekening bij de hand hebt, dan laten we direct zien wat het je oplevert.

VOORDELEN

Alle voordelen op een rij

 • Altijd comfortabel: Betrouwbare verwarming en warm water wanneer je het nodig hebt.
 • Deskundige installatie: Onze monteurs zijn erkend door InstallQ, STEK 1 en STEK 2 en voldoen aan alle strenge kwaliteits- en veiligheidseisen.
 • 80% besparen: Met de juiste configuratie en afstelling verbruikt ons systeem opvallend weinig energie, waardoor je aanzienlijk kunt besparen op je gasrekening.
 • Weinig onderhoud, lange levensduur: Onze systemen zijn gebouwd voor gemak en duurzaamheid met minimaal onderhoud.
 • Milieuvriendelijk: Verlaag je CO2-uitstoot en verminder het gebruik van fossiele brandstoffen.
 • Onafhankelijk van gas: Bereid je voor op de toekomst met onze gasloze oplossingen.
 • Kies je ideale systeem: Of je nu kiest voor een monoblock of een hybride model, onze warmtepompen zijn volledig voorbereid om je in de toekomst  zorgeloos van het gas af te helpen.

Hoe werkt het?

In 5 stappen naar je eigen warmtepomp!

reviews

Wat vinden onze klanten?

Henk GrijsenHenk Grijsen
14:52 11 Apr 24
Een hele goede eerlijk verkoopster, en een prima installatieteam.
Gisela van VlotenGisela van Vloten
15:06 22 Mar 24
Vorig jaar waren mijn panelen geplaatst. Ik was toen al super tevreden. Helaas deden een aantal het niet. Dit is zeer adequaat binnen afzienbare tijd opgelost. Super.
Petra VerwoertPetra Verwoert
18:43 20 Mar 24
Wij zijn zeer tevreden over Verdasol. goede afspraken gemaakt, vooral met medewerker Anjo Schimmel. Haar advies was buitengewoon behulpzaam en professioneel, en ze heeft ons uitstekend begeleid bij het maken van de juiste keuzes. Bovendien was de prijs heel redelijk voor de geboden kwaliteit en service. Wij kunnen Verdasol en de medewerker Anjo Schimmel ten zeerste aanbevelen aan iedereen.
Jan van der LeiJan van der Lei
07:45 20 Mar 24
We hebben goeie ervaringen met dit bedrijf. Het voortraject is heel goed gegaan en uitgelegd door Emilie Mastenbroek. Opnames gingen ook goed. Super klantvriendelijk en reageren snel al je een vraag hebt . De monteurs zijn heel aardig en leveren goed werk af. Ook voor vragen tijdens installeren zijn ze zeer toegankelijk en leggen het goed uit wat ze doen. Kortom. Een professioneel bedrijf die beloofd wat ze doen en goed telefonisch bereikbaar en snelle service. Bedankt Verdasol
Kenna BeetsKenna Beets
16:44 19 Mar 24
Heb heel fijn advies van ze gekregen en een mooie offerte.Helaas waren de omvormers even niet leverbaar waardoor de plaatsing werd vertraagd, maar ook Verdasol is afhankelijk van 3e partijen. Hun communicatie was snel en professioneel.Heel blij met ze en zou zo weer met ze in zee gaan.
Jeroen OosterveldJeroen Oosterveld
10:28 19 Mar 24
Zeer tevreden over het bedrijf. Goede service. Vriendelijk verkoper Marinho. Duidelijke uitleg bij de offerte. Komen thuis kijken met een specialist. Goede communicatie bij vragen. Snel en kundig geplaatst in 2 dagen. De belasting teruggave is ook nog door Verdasol geregeld. 5 verdiende sterren wat mij betreft!
Sharon HulshofSharon Hulshof
13:13 15 Mar 24
Na veel onderzoek gedaan te hebben en contact gehad te hebben met meerdere partijen hebben wij besloten om voor Verdasol te kiezen. Ze geven goed advies, denken met je mee en hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Danique IdskesDanique Idskes
20:39 13 Mar 24
Goede service gekregen bij Verdasol.Had een tijd(je) moeten wachten op de zonnepanelen , door de drukte die ze als bedrijf hadden.In de tijd dat ik moest wachten, ben ik goed op de hoogte gesteld en werd er contact gehouden.Bij het later plaatsen van mijn schutting, was de kabel van de zonnepanelen geraakt.Hier heeft Verdasol snel op gehandeld en de kabel snel gerepareerd.Al met al erg tevreden met Verdasol, maar nu ook zeker met de zonnepanelen op het dak.Waarbij ik goed ingelicht ben door de verkoper.
Martine van der MolenMartine van der Molen
19:29 12 Mar 24
Na veel onderzoek en offerteaanvragen hebben we uiteindelijk voor Verdasol gekozen. Dankzij hun duidelijke en transparante werkwijze, vriendelijkheid, en niet geheel onbelangrijk, de prijs.
Yael GoudsmitYael Goudsmit
13:32 09 Mar 24
Wij zijn ruim een jaar bezig geweest met zoeken daar de voor ons perfecte partij. Na het eerste gesprek met Gregor nodigden wij hem thuis uit. Hij is een prettige verkoper met verstand van zaken. Nog geen twee welen later lagen onze panelen er! De jongens die hebben gelegd waren top en de elektricien heeft onze apps geïnstalleerd. Alles ging moeiteloos, snel en de communicatie was zeer helder. Ik zou niet verder meer zoeken, gewoon doen!
Colin GroosColin Groos
19:19 08 Mar 24
Fijne mensen, goede installateurs!En keuze uit veel Soorten panelen!
Peter StreefkerkPeter Streefkerk
18:31 08 Mar 24
Wij zijn zeer tevreden over Verdasol. De service is van hoog niveau: ze reageren snel op vragen en hebben goede afspraken gemaakt, vooral met medewerker Anjo Schimmel. Haar advies was buitengewoon behulpzaam en professioneel, en ze heeft ons uitstekend begeleid bij het maken van de juiste keuzes. Bovendien was de prijs heel redelijk voor de geboden kwaliteit en service. Wij kunnen Verdasol ten zeerste aanbevelen aan iedereen.
Susanne StokerSusanne Stoker
08:49 08 Mar 24
Goed advies, eerlijke prijs, snelle levering, mooie panelen die niet opvallen en ruim voldoende opleveren.
Demi “deemster”Demi “deemster”
22:41 19 Feb 24
Fijn contact gehad met adviseur en in 3 weken was de airco geïnstalleerd. Hadden al zonnepanelen van Verdasol en vroegen om dezelfde adviseur, tol geregeld. Volgend jaar gaan we eens kijken naar zo'n thuisbatterij
J. HoefnagelsJ. Hoefnagels
14:54 18 Feb 24
Één keer gegevens achter gelaten, gelijk helemaal gek gebeld door 20 bedrijven. We hebben de bedrijven die het minst opdringerig waren een offerte gevraagd. Verdasol was een van de goedkoopste, heeft met ons mee gedacht en 2 offertes gestuurd. Een pakket met zonnepanelen en airco's, en een met alleen zonnepanelen. Uiteindelijk gekozen voor 12 zwarte panelen van Jinko met micro omvormers. Was in 5 weken gelegd, alles netjes uitgelegd vantevoren. Nu nog wachten op de zon 😂
az maaz ma
15:34 13 Feb 24
Tijdje opzoek geweest naar een bedrijf voor mijn zonnepanelen en Verdasol had ik het beste gevoel bij.Het begon met een aangename advies gesprek met een vriendelijke adviseur die mij alles in begrijpelijke taal heeft uitgelegd.Uiteindelijk besloten 20 panelen te nemen, afspraken waren duidelijk en zijn nagekomen.Super tevreden dus zeker aan te raden!
js_loader