Welkom bij Verdasol

Bij Verdasol zijn we dé experts op het gebied van zonnepanelen, laadpalen, thuisbatterijen, warmtepompen en airconditioningsystemen. Ons toegewijde team werkt uitsluitend met hoogwaardige producten en beschikt over diepgaande kennis van zonne-energie. Omdat elk dak en elke situatie uniek is, staan onze deskundige adviseurs klaar om ter plaatse een grondige beoordeling uit te voeren. Dit stelt ons in staat om een op maat gemaakte offerte te presenteren, zodat je direct inzicht hebt in de kosten en baten. Onze persoonlijke benadering is de kern van onze communicatie – geen chatbots of gedoe met callcenters.

Wil je graag weten hoeveel je kunt besparen op basis van jouw energieverbruik? Vul eenvoudigweg onze huisscan tool in, en ons team gaat direct aan de slag met het berekenen van je potentiële besparingen en het bekijken van de mogelijkheden. Kies voor duurzaamheid en rendement met Verdasol!

Gezamenlijk werken aan de opkomst van een nieuwe generatie

Door elke installatie vergroten we onze positieve impact op het milieu en dragen we gezamenlijk bij aan een duurzamere wereld. We plaatsen hoogwaardige zonnepanelen en ondersteunen actief recyclingbeleid. Hierdoor verminderen we obstakels en maken we zonne-energie voor iedereen bereikbaar, betaalbaar en plezierig. En met groot succes, want we hebben al meer dan 10.000 huiseigenaren geholpen, resulterend in een gezamenlijke besparing van 484.125 ton CO2!

Samen creëren we groene energie
voor iedereen!

Word minder afhankelijk van fossiele energie, help mee de CO2-concentratie te verlagen, bespaar op je energierekening en profiteer van de voordelen van zonne-energie! Bij Verdasol hebben we een missie: zoveel mogelijk huishoudens en bedrijven aansluiten en laten profiteren van alle voordelen van zonne-energie, waarbij onze experts altijd vrijblijvend advies geven.

2500 +

Woningen & Bedrijfspanden verduurzaamt

4 jaar

In ongeveer 4 jaar je investering terug verdiend!

950 kg

Bespaar gemiddeld 950kg CO2 per jaar

40 jaar

Tot 40 jaar opbrengstgarantie!

Blog

Actuele activiteiten