Nieuws

Enphase lanceert nieuwe IQ Battery 5P thuisbatterij

Enphase lanceert de revolutionaire IQ Battery 5P: Jouw energieopslagoplossing voor thuis

Enphase Energy heeft onlangs de baanbrekende IQ Battery 5P geïntroduceerd. Dit innovatieve energieopslagsysteem is nu direct leverbaar bij Verdasol. Met een modulair ontwerp en een opslagcapaciteit van 5 kilowattuur biedt de IQ Battery 5P ongeëvenaarde flexibiliteit en efficiëntie.

Modulair ontwerp voor maximale flexibiliteit

Dankzij het modulaire ontwerp van de IQ Battery 5P kun je jouw energieopslagsysteem aanpassen van 5 tot wel 60 kilowattuur. Het systeem maakt gebruik van geavanceerde lithium-ijzerfosfaatbatterijcellen, die bekend staan om hun veiligheid en lange levensduur.

Voordelen voor jou

De nieuwe generatie thuisbatterijen biedt tal van voordelen, waaronder een hoger vermogen, bekabelde communicatie en een vereenvoudigde installatieprocedure. Met de Enphase-app kun je de prestaties van de batterij eenvoudig controleren en beheren. De zelfverbruik-functie minimaliseert het gebruik van stroom van het elektriciteitsnet, wat resulteert in lagere energiekosten. Je verdient hem al in 7 a 8 jaar terug, afhankelijk van je persoonlijke situatie.

Werkt op alle zonnepaneelsystemen

De IQ Battery 5P is compatibel met alle zonnepaneelsystemen, waardoor je bestaande zonnepanelen optimaal kunt benutten. De batterij integreert naadloos met IQ8 micro-omvormers, die zonnepanelen met een hoger vermogen ondersteunen dankzij een gelijkstroom van 14 ampère.

Automatische energiehandel op EPEX

Met een dynamisch energiecontract handelt de IQ Battery 5P automatisch op de EPEX-markt, waardoor je profiteert van de fluctuaties in energieprijzen. Dit betekent dat je energie opslaat wanneer de prijzen laag zijn en deze gebruikt of terugverkoopt wanneer de prijzen hoog zijn, wat resulteert in maximale kostenbesparing.

EMS-systeem voor optimale controle

De IQ Battery 5P bevat ook een Energy Management System (EMS) met de Enphase IQ Gateway Metered. Dit systeem stelt je in staat om zelf te beslissen hoeveel kWh je teruglevert aan het net. Met dit geavanceerde EMS-systeem beheer je je energieverbruik en -opslag op een intelligente manier.

Langdurige garantie en geavanceerde technologie

De geïntegreerde IQ Gateway met internetverbinding maakt draadloze updates mogelijk, waardoor jouw systeem altijd up-to-date is. Bovendien biedt Enphase een indrukwekkende garantie van 15 jaar of tot 6.000 cycli, wat zorgt voor gemoedsrust en langdurige betrouwbaarheid.

Veilige en stille werking

De IQ Battery 5P maakt gebruik van passieve koeling zonder bewegende delen of ventilatoren, wat bijdraagt aan een stille en betrouwbare werking. Deze thuisbatterij voldoet aan de UL 9540A, de hoogste industrienorm voor batterijveiligheid, wat jouw gemoedsrust garandeert.

Bestel nu bij Verdasol

Wil je profiteren van de nieuwste technologie in energieopslag? Bestel dan vandaag nog de Enphase IQ Battery 5P bij Verdasol en begin met het optimaliseren van jouw energieverbruik. Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie en een vrijblijvend advies van onze experts.