arrow bg-btn-energie clouds facebook-btn instagram-btn logo-contra scan-bg twitter-btn youtube-btn

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een zichtbare manier om te investeren in een schonere toekomst en tegelijkertijd een duurzaam bewustzijn uit te stralen én flink te besparen op de energierekening. 

Zonnepanelen zetten zonne-energie om in elektriciteit. Daarmee is zonne-energie een duurzame energiebron, dat wil zeggen: in tegenstelling tot energie die wordt gewekt door fossiele brandstoffen zal zonne-energie nooit ‘op’ gaan, want als er één ding zeker is, dan is het wel dat de zon (gelukkig) regelmatig schijnt. Minder zeker is het of er in de toekomst genoeg fossiele energiebronnen zullen zijn. Schaarste dreigt, met als gevolg dat de prijzen van fossiele energie zullen stijgen. Een goede reden om als bedrijf of onderneming over te stappen op zonne-energie.

Belangrijk om te weten is dat de investering in zonnepanelen in een paar jaar tijd is terugverdiend, er wordt immers flink bespaard op de energierekening. Bovendien kan de BTW op de aanschaf en de montage van onze zonnepanelen worden gedeclareerd bij de Belastingdienst. Dit bedrag kan al gauw oplopen tot €1000,- waardoor de terugverdientijd van de investering nóg korter wordt.

Neem contact op met onze energiecoach voor meer informatie en slimme tips!

Contact

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze energiecoaches door uw gegevens in te vullen. Wij nemen direct contact op zodat we samen kunnen bekijken welke duurzame en kostenbesparende oplossingen het beste bij uw of uw onderneming of bedrijf passen.