arrow bg-btn-energie clouds facebook-btn instagram-btn logo-contra scan-bg twitter-btn youtube-btn

Subsidie & Financiering

Het is goed om te weten dat de overheid energiezuinig ondernemen stimuleert en dat er op het gebied van energiebesparing en energieopwekking verschillende subsidie- en financieringsmogelijkheden zijn.

Voor zowel grote bedrijven als kleinere ondernemingen is het raadzaam om te onderzoeken wat deze mogelijkheden zoal zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zogenaamde SDE-regelingen (Stimulering Duurzame Energieproductie) waaraan gunstige subsidies gekoppeld zijn, of de EIA (Energie Investerings Aftrek) waarmee  41,5% van de investering in duurzaamheid kan worden afgetrokken van de fiscale winst. De overheid trekt hier jaarlijks ongeveer 100 miljoen euro voor uit.

Onze energiecoaches zijn speciaal opgeleid om bedrijven te begeleiden in de groene energietransitie en te adviseren over de uiteenlopende subsidie- en financieringsmogelijkheden.

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze energiecoaches door uw gegevens in te vullen. Wij nemen direct contact met u op zodat we samen kunnen bekijken welke duurzame en kostenbesparende oplossingen het meest rendabel zijn voor uw bedrijf of onderneming.

Contact

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze energiecoaches door uw gegevens in te vullen. Wij nemen direct contact op zodat we samen kunnen bekijken welke duurzame en kostenbesparende oplossingen het beste bij uw of uw onderneming of bedrijf passen.