arrow bg-btn-energie clouds facebook-btn instagram-btn logo-contra scan-bg twitter-btn youtube-btn

Led Verlichting

De snelste manier om energie én geld te besparen is door halogeen- en gloeilampen te vervangen door LEDlampen: LEDverlichting gaat gemiddeld wel twintig keer langer mee!

De Light Emitting Diode, ofwel lichtgevende diode, geeft licht als er een elektrische stroom doorheen geleid wordt. Deze technologie ligt aan de basis van LEDverlichting en met maar liefst 35.000 branduren en een energiebesparing van 70% zijn LEDlampen een slimme en snelle investering die direct is terug te zien op de energierekening.

Naast energie- en kostenbesparing zijn er nog meer redenen om voor LEDlampen te kiezen: ze produceren weinig tot geen hitte waardoor airconditioning systemen minder hard hoeven te draaien. Bovendien bevatten LEDlampen geen giftige stoffen zoals kwik en is er geen schadelijke straling zoals infrarood en UV.

Kortom: LEDlampen zijn de beste, groenste én voordeligste verlichtingsbronnen die er zijn en gelden vrijwel altijd als een goede investering.

Contact

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze energiecoaches door uw gegevens in te vullen. Wij nemen direct contact op zodat we samen kunnen bekijken welke duurzame en kostenbesparende oplossingen het beste bij uw of uw onderneming of bedrijf passen.