arrow bg-btn-energie clouds facebook-btn instagram-btn logo-contra scan-bg twitter-btn youtube-btn

Isolatie

De overheid streeft naar een lager energieverbruik van ondernemend Nederland. Zo moeten kantoorgebouwen groter dan 100m2 vanaf 2023 verplicht Energielabel C dragen. Om deze doelstelling te realiseren is een goede isolatie essentieel. Bovendien zorgt een vakkundig ingepakte ‘buitenschil’ voor meer comfort én een besparing op de energierekening.

Goede isolatie zorgt ervoor dat de warmte niet verloren gaat via het dak, de muur, de vloer of de ramen. Het is dan ook een snelle en efficiënte manier om aanzienlijk te besparen op de energiekosten: in de winter blijft de kou buiten en hoeft er minder gestookt te worden, terwijl in de zomer de geïsoleerde ruimtes juist koel blijven.

De afgelopen jaren zijn de maatstaven voor isolatie flink aangepast in verband met recente milieuvereisten, maar, veel (oudere) woningen en bedrijfspanden voldoen hier niet aan, met name de panden die vóór 1980 gebouwd zijn. In alle gevallen is het aan te raden om de mogelijkheden te bekijken op het gebied van isolatie (dak dak, vloer, bodem, en spouwmuur); goede dakisolatie zorgt bijvoorbeeld jaarlijks al voor een besparing.

Neem contact op met onze isolatie-experts voor vrijblijvend advies over welk type isolatie het meeste rendement zal opleveren en hoe die investering het snelst kan worden terugverdiend.

Meer informatie over Isolatie? Neem contact met ons op!

Contact

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak? Vul hieronder uw gegevens in en wij
nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.