arrow bg-btn-energie clouds facebook-btn instagram-btn logo-contra scan-bg twitter-btn youtube-btn

Groene energie

Sinds 2005 zijn energiebedrijven wettelijk verplicht om te berichten welke methoden ze gebruiken voor de opwekking van de elektriciteit die ze leveren. Dat gebeurt door middel van stroometiketten. Het ‘groene stroometiket’ duidt op het feit dat er geen fossiele brandstoffen worden gebruikt bij het opwekken ervan. Een duurzame keuze dus!

Duurzame energie is de toekomst. Goed om te weten is dat het groene stroometiket door de overheid wordt gecontroleerd; dat maakt het betrouwbaar en geeft de garantie dat deze energie daadwerkelijk duurzaam is. Bovendien is het mogelijk om in te zien in welke verhouding de stroom wordt opgewekt door windparken of zonnepaneelvelden. Kortom, eerlijk, transparant en overzichtelijk!

Overigens is het milieu niet het enige dat er door groene stroom op vooruitgaat; de wind- en zonne-energie die VerdaSol aanbiedt is namelijk ook heel betaalbaar en dat is te merken op de eindbalans.

Neem contact op met onze energiecoach voor meer informatie en slimme tips.

Contact

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze energiecoaches door uw gegevens in te vullen. Wij nemen direct contact op zodat we samen kunnen bekijken welke duurzame en kostenbesparende oplossingen het beste bij uw of uw onderneming of bedrijf passen.