arrow bg-btn-energie clouds facebook-btn instagram-btn logo-contra scan-bg twitter-btn youtube-btn

Energie Coach

Er zijn tal van goede redenen om uw bedrijf of onderneming te verduurzamen; denk bijvoorbeeld aan een kleinere ecologische footprint, een schonere planeet, een groener imago, en óók aan aanzienlijke kostenbesparingen op de energierekening. Heeft u geen tijd om u te verdiepen in de manieren waarop uw bedrijf deze groene energietransitie kan realiseren?

Indien uw bedrijf of organisatie een hoger vebruik dan 50.000KWH of 15.000 M3 gas bent u verplicht om aan de omgevingsdienst een energie rapportage over te geven.

Onze vakkundige energiecoaches kunnen uw bedrijf of onderneming begeleiden met het verduurzamingsproces en het opmaken van de rapportage.. Zij geven gratis en op maat-adviezen aan de hand van een scan van uw (bedrijfs)pand. Zo brengen zij de verschillende energiebesparende mogelijkheden in kaart en stellen zij een bijhorend besparingsplan op. Bovendien presenteert de energiecoach een inzichtelijk kosten-en-baten rapport, waarop precies is af te lezen hoe snel de investeringen worden terugverdiend.

Meer informatie, of een vrijblijvende afspraak? Neem contact met ons op.

Contact

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak? Vul hieronder uw gegevens in en wij
nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.