arrow bg-btn-energie clouds facebook-btn instagram-btn logo-contra scan-bg twitter-btn youtube-btn

E-Mobility

Dé mobiliteit van de toekomst. Veel bedrijven stappen over op elektrisch rijden: schoon en goedkoop met laadpalen voor de deur. Zowel voor bezoekers en klanten als werknemers.

Elektrische auto’s zijn schoner, stiller en stoten minder CO2 uit, waardoor ze minder schadelijk zijn voor het milieu. Logisch dat het kabinet ernaar streeft dat in 2030 alle nieuw verkochte auto’s elektrisch zijn. Bovendien stelt het Europees Parlement dat bedrijfspanden met meer dan 10 parkeerplekken vanaf 2020 moeten investeren in laadpalen voor elektrische auto’s. Dit houdt een ingrijpende verandering in, in de laadinfrastructuur en dat is voor sommige ondernemers is dat schrikken; een laadpaal plaatsen lijkt immers een flinke investering.

Maar, dit blijkt in de praktijk enorm mee te vallen! Sterker nog, een laadpaal plaatsen heeft ook veel voordelen voor ondernemers. Zo draagt het bij aan een innovatief en duurzaam imago en kan het zelfs een bron van inkomsten zijn door een tijd of kWh-tarief in te stellen en gebruikers te laten betalen voor laadsessies – een slimme manier om de investering terug te verdienen.

Verdasol heeft binnen het ruime aanbod een selectie gemaakt van de beste en meest gebruiksvriendelijke laadpalen. Bovendien kunnen onze e-mobility experts adviseren over nieuwe mobiliteit, energiezuinig rijden, kostenbesparingen en een spoedige plaatsing van hoogwaardige laadpalen.

Vragen over e-mobility? Neem contact met ons op!

Contact

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak? Vul hieronder uw gegevens in en wij
nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.