arrow bg-btn-energie clouds facebook-btn instagram-btn logo-contra scan-bg twitter-btn youtube-btn

Groene Energie

Sinds 2005 zijn energiebedrijven wettelijk verplicht om te berichten welke methoden ze gebruiken voor de opwekking van de elektriciteit die ze leveren. Dat gebeurt door middel van stroometiketten. Het ‘groene stroometiket’ duidt op het feit dat er geen fossiele brandstoffen worden gebruikt bij het opwekken ervan. Een duurzame keuze dus!

Meer Informatie >

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een zichtbare manier om te investeren in een schonere toekomst en tegelijkertijd een duurzaam bewustzijn uit te stralen én flink te besparen op de energierekening.

Meer Informatie >

E-Mobility

Dé mobiliteit van de toekomst. Veel particulieren en bedrijven stappen over op elektrisch rijden: schoon en met laadpalen voor de deur, ook handig. Zowel voor bezoekers en klanten als werknemers.

Meer Informatie >

Subsidie & Financiering

Het is goed om te weten dat de overheid energiezuinig ondernemen stimuleert en dat er op het gebied van energiebesparing en energieopwekking verschillende subsidie- en financieringsmogelijkheden zijn.

Meer Informatie >

Warmte

Er zijn verschillende manieren om een bedrijfspand - klein of groot – op een duurzame manier te verwarmen. Door middel van een warmtepomp bijvoorbeeld, of met een CV-ketel of infraroodpanelen.

Meer Informatie >

Led verlichting

De snelste manier om energie én geld te besparen is door halogeen- en gloeilampen te vervangen door LEDlampen: LEDverlichting gaat gemiddeld wel twintig keer langer mee!

Meer Informatie >

Isolatie

De overheid streeft naar een lager energieverbruik van ondernemend Nederland. Zo moeten kantoorgebouwen groter dan 100m2 vanaf 2023 verplicht Energielabel C dragen. Om deze doelstelling te realiseren is een goede isolatie essentieel.

Meer Informatie >

Energie Coach

Er zijn tal van goede redenen om uw bedrijf of onderneming te verduurzamen; denk bijvoorbeeld aan een kleinere ecologische footprint, een schonere planeet, een groener imago, en óók aan aanzienlijke kostenbesparingen op de energierekening. Heeft u geen tijd om u te verdiepen in de manieren waarop uw bedrijf deze groene energietransitie kan realiseren?

Meer Informatie >

Contact

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze energiecoaches door uw gegevens in te vullen. Wij nemen direct contact op zodat we samen kunnen bekijken welke duurzame en kostenbesparende oplossingen het beste bij uw of uw onderneming of bedrijf passen.