Welke garanties ontvang ik voor mijn zonnepanelen?

augustus 21, 2023 11:54 am

Bij de aankoop van zonnepanelen bij Verdasol kun je rekenen op drie verschillende soorten garanties: installatiegarantie, fabrieksgarantie en vermogensgarantie. Graag leggen we hieronder uit hoe deze garanties werken en wat ze precies inhouden.

Installatiegarantie

Bij Verdasol garanderen we de kwaliteit van de zonnepaneelinstallatie. Als er een probleem is dat terug te voeren is naar een installatiefout, bieden we bij Verdasol kosteloze oplossingen aan. De looptijd van de installatiegarantie bedraagt 2 jaar.

Fabrieksgarantie

Wij gaan bij Verdasol uitsluitend voor topkwaliteit en uitstekende service. Daarom bieden we ook fabrieksgarantie, ook wel bekend als productgarantie. Is er binnen 12 jaar een defect zonnepaneel? Maak je geen zorgen, wij zorgen ervoor dat het volledig kosteloos gerepareerd of vervangen wordt door de fabrikant.

Vermogensgarantie

De vermogensgarantie is eigenlijk simpelweg de garantie die je krijgt voor het vermogen van je zonnepanelen. Bij Verdasol staan we voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Met onze vermogensgarantie bieden we de zekerheid dat de zonnepanelen gedurende vele jaren minimaal hun prestaties behouden. We verstrekken een vermogensgarantie van 25 jaar.