arrow bg-btn-energie clouds facebook-btn instagram-btn logo-contra scan-bg twitter-btn youtube-btn

Zonnepanelen

Investeren in de toekomst en tegelijkertijd fors besparen op je energierekening met zonnepanelen. Zonnepanelen zetten zonne-energie om in elektriciteit en is oneindig en daarmee een vorm van duurzame energie. Fossiele brandstoffen daarentegen worden schaarser en de energieprijzen blijven stijgen. Afhankelijk van jouw energieverbruik heb je in een paar jaar de investering terugverdiend door de aanzienlijke besparing op je energierekening. Investeren in duurzame energie is dus een slimme keuze voor je portemonnee en het milieu.

De BTW op de aanschaf en montage van onze zonnepanelen is terug te vragen bij de Belastingdienst. Dit kan al gauw 1000 euro zijn voor een gemiddeld zonnepanelensysteem zijn. De terugverdientijd loopt hiermee terug met 1-2 jaar. Onze energiecoach kan u hier alle informatie over geven.

Contact

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze energiecoaches door uw gegevens in te vullen. Wij nemen direct contact op zodat we samen kunnen bekijken welke duurzame en kostenbesparende oplossingen het beste bij uw of uw onderneming of bedrijf passen.