arrow bg-btn-energie clouds facebook-btn instagram-btn logo-contra scan-bg twitter-btn youtube-btn

Groene energie

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen in tegenstelling tot de traditionele energie die opgewekt wordt uit fossiele brandstoffen, ook wel grijze energie genoemd. In Nederland zijn er verschillende bronnen voor groene energie, zoals energie uit wind, zon, water en de verbranding van biomassa.

Duurzame energie is de toekomst en de keuze voor 100% groene energie is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je energierekening. VerdaSol biedt betaalbare wind- en zonne-energie aan. Deze duurzame bronnen raken nooit op en zijn geen belasting voor het milieu. Help mee om de wereld duurzamer te maken met groene energie!

Met het groene stroometiket weet je zeker dat er geen fossiele brandstoffen worden gebruikt. Het etiket geeft aan in welke verhouding de stroom wordt opgewekt door windparken of door zonnepaneelvelden. Dit wordt door de overheid gecontroleerd, dus je weet zeker dat jouw energieverbruik duurzaam is.

Contact

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze energiecoaches door uw gegevens in te vullen. Wij nemen direct contact op zodat we samen kunnen bekijken welke duurzame en kostenbesparende oplossingen het beste bij uw of uw onderneming of bedrijf passen.