arrow bg-btn-energie clouds facebook-btn instagram-btn logo-contra scan-bg twitter-btn youtube-btn

Groene energie

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen in tegenstelling tot de traditionele energie die opgewekt wordt uit fossiele brandstoffen, ook wel grijze energie genoemd. In Nederland zijn er verschillende bronnen voor groene energie, zoals energie uit wind, zon, water en de verbranding van biomassa.

Meer Informatie >

Zonnepanelen

Investeren in de toekomst en tegelijkertijd fors besparen op je energierekening met zonnepanelen. Zonnepanelen zetten zonne-energie om in elektriciteit en is oneindig en daarmee een vorm van duurzame energie. Fossiele brandstoffen daarentegen worden schaarser en de energieprijzen blijven stijgen.

Meer Informatie >

E- Mobility

Heb jij ook al een elektrische auto voor de deur staan? Steeds meer mensen en bedrijven besluiten elektrisch te gaan rijden. Hierdoor neemt de vraag naar laadpalen toe. Snel en eenvoudig thuis je auto opladen of bij kantoor terwijl er gewerkt wordt. Dat is comfortabel en voordelig met een eigen laadpaal.

Meer Informatie >

Ledverlichting

De snelste manier om direct energie en dus geld te besparen is alle traditionele lampen te vervangen door LED lampen. De Light Emitting Diode ofwel licht uitzendende diode, geeft licht als er een elektrische stroom doorheen geleid wordt. LEDgloeilampen gebruiken aanzienlijk minder energie dan een gloeilamp, spaarlamp of TL-Lamp.

Meer Informatie >

Warmte

Een warmtepomp onttrekt energie aan de buitenlucht en zet deze om in warmte. Het is hetzelfde principe als dat van een koelkast, maar dan omgekeerd. Op een natuurlijke manier verkregen warmte, waarmee een hele woning of bedrijfspand verwarmd kan worden en voorzien van warm water. Heel behaaglijk!

Meer Informatie >

Isolatie

De verwarming van de woning verbruikt het meeste energie in de woning. Daarom is woning- of bedrijfspandisolatie is een goede en snelle manier om te besparen op de energiekosten en tegelijkertijd te genieten van een optimaal wooncomfort. Door te muren, vloeren of daken te isoleren wordt in de winter 

Meer Informatie >

Subsidie en Financiering

Op het gebied van energiebesparing en energieopwekking zijn veel subsidie en financieringsmogelijkheden. Onze energiecoach kan je alle informatie geven omtrent de SDE-regelingen (Stimulering Duurzame Energieproductie) en hoe kleinere en grotere projecten te financieren.

Maak hiervrijblijvend een afspraak met een van onze energiecoaches door uw gegevens in te vullen. Wij nemen direct contact met u op!

Contact

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze energiecoaches door uw gegevens in te vullen. Wij nemen direct contact op zodat we samen kunnen bekijken welke duurzame en kostenbesparende oplossingen het beste bij uw of uw onderneming of bedrijf passen.