Garanties

Verdasol biedt drie verschillende typen garanties bij de aanschaf van zonnepanelen: installatie garantie, fabrieksgarantie en vermogensgarantie. Hoe dit werkt en wat het precies inhoudt leggen je graag hieronder uit.

Installatiegarantie
De naam zegt het eigenlijk al, bij Verdasol bieden we garantie op de installatie van de zonnepanelen. Mocht het zo zijn dat er iets mis is met je zonnepanelen en is dit te herleiden naar een installatiefout? Bij Verdasol bieden we je een kosteloze oplossing. De looptijd van de installatiegarantie telt 2 jaar.

Fabrieksgarantie
Bij Verdasol streven we naar de beste kwaliteit en uitmuntende service. Daarom bieden we fabrieksgarantie, ook wel productgarantie genoemd. Heb jij een defect zonnepaneel binnen 12 jaar? Geen zorgen, wij zorgen ervoor dat dit volledig kosteloos gerepareerd of vervangen wordt door de producent.

Vermogens Garantie
De vermogensgarantie is heel simpel gezegd de garantie die je ontvangt op het vermogen van de zonnepanelen. Bij Verdasol bieden we je kwaliteit en zekerheid. Met onze vermogensgarantie bieden we je zekerheid dat de zonnepanelen door de jaren heen nog minimaal functioneren. We bieden we een vermogensgarantie van 25 jaar.