Garanties

Verdasol verstrekt drie verschillende soorten garanties bij de aanschaf van zonnepanelen: installatiegarantie, fabrieksgarantie en vermogensgarantie. Graag leggen we hieronder uit hoe deze garanties werken en wat ze precies inhouden.

Installatiegarantie
Zoals de naam al aangeeft, bieden we bij Verdasol garantie op de installatie van de zonnepanelen. Mocht er zich een probleem voordoen met je zonnepanelen dat te wijten is aan een installatiefout, dan zorgen wij kosteloos voor een oplossing. De installatiegarantie heeft een looptijd van 2 jaar.

Fabrieksgarantie
Bij Verdasol streven we naar de hoogste kwaliteit en uitstekende service. Daarom bieden we fabrieksgarantie, ook bekend als productgarantie. Als er binnen 12 jaar een defect zonnepaneel optreedt, hoef je je geen zorgen te maken. Wij zorgen ervoor dat dit kosteloos gerepareerd of vervangen wordt door de fabrikant.

Vermogensgarantie
De vermogensgarantie is eenvoudigweg de garantie die je krijgt voor het vermogen van de zonnepanelen. Bij Verdasol staan we garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Met onze vermogensgarantie verzekeren we je dat de zonnepanelen gedurende vele jaren op zijn minst optimaal blijven functioneren. We bieden een vermogensgarantie van 25 jaar.